You are currently viewing Nice Collagen Try & Test Day by Sensa

Nice Collagen Try & Test Day by Sensa

Magazin Sensa nekoliko puta godišnje organizuje događaj pod nazivom “Try&Test” dan. Cilj pomenutog, intimnog okupljanja jeste testiranje novih proizvoda od strane odabranih čitateljki ovog popularnog magazina.

Dok su u prijatnom ambijentu “Lady Life Studija” razmenjivale iskustva o nezi kože, lepoti i svojim “beauty” ritualima, upoznavale su se sa “Nice” napitkom sa kolagenom i njegovim benefitima. Ono što mnoge potencijalne korisnice zanima, s obzirom na to da je u pitanju riblji kolagen, jeste informacija da li se tokom konzumiranja oseti ukus ribe. Ponosni smo što smo uspeli da u potpunosti neutrališemo njen ukus i što naše verne korisnice mogu da uživaju u prijatnom napitku voćnog ukusa koji čine malina i nar.

Zahvaljujemo se svima koji su učestovali u “Try&Test” danu, a mi se radujemo nekim novim, uzbudljivim dešavanjima u organizaciji medijske kuće Adria Media.

 

Ovaj post ima 2 komentara

 1. Marija

  Pozovite i mene na dogadjaj “Try&Test” dan.

  1. nice-admin-1

   Draga Marija,
   novi “Try&Test” dan planiramo za mesec jun tako da ćemo vas sigurno imati u vidu i poslaćemo vam pozivnicu na mail.
   Svakako možete pratiti i naše društvene mreže kako vam ova informacija ne bi promakla, obzirom na to da mail može otići u sanduče sa “nepoželjnom” poštom.

   Hvala vam što ste uz nas.
   Nice tim

Leave a Reply