You are currently viewing Lepota leta oslikana na licu

Lepota leta oslikana na licu

Prigrlite sjaj leta i svoju kožu učinite hidriranom, potupno prirodnim putem. Skup različitih faktora kao što su geni, hormoni, UV zračenje, pušenje i brojni zagađivači, mogu da izazovu istanjivanje epidermisa i nestanak kolagena. Tajnu mladosti pronaći ćete u hidrolizovanom ribljem kolagenu, kojim možete da regenerišete kožu, kosu i nokte.

Poznato je da kolagen igra ključnu ulogu u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju i zuba kao i da omogućava zategnutost kože.
Kako biste smanjili posledice gubitka kolagena – osteoporozu, artrozu, povredu mišića, kostiju ili pak pojavu bora, lomljenje kose i noktiju, povedite računa o ishrani ali i o unosu prirodnih suplemenata.
Kolagen koji se nalazi u ribi – tip I, predstavlja jednu od najvažnijih vrsta ali i najzastupljeniju u našem organizmu. Ova vrsta kolagena blagotvorno deluje na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, varenje i na kosti.

Nice Collagen sadrži čak 5000 mg Naticol hidrolizovanog ribljeg kolagena tipa I, koji donosi broje koristi za organizam:
– bolje se apsorbuje u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla
– smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe
– predstavlja najčistiji i najsigurniji biološki dostupan kolagen
– sadrži dodatne nutrijente (vitamine C i E, bakar i cink)
– podstiče regeneraciju kože
– smanjuje pojavu bora
– poboljšava zategnutost kože
– popravlja strukturu kose i noktiju.

Zahvaljujući Nice Collagen napitku, pogodnom za dijabetičare, pravilno ćete da starite, očuvate mladolikost i uživate u svakom novom danu sa širokim osmehom na licu.

Korisnice Nice Collagen napitka

Izvor: SensaLeave a Reply