You are currently viewing Gde se krije mladost?

Gde se krije mladost?

Zdrava i zategnuta koža je ideal kome žene širom planete teže. Dobro je znati šta je ono što nam je pristupačno, priordno i sigurno u tom procesu očuvanja mladosti.

Ono što na Zapadu znamo tek nekolko decenija unazad, žene u Aziji znaju već vekovima – kolagen je jedan od preduslova za dobar izgled i zdravlje kože, kose i noktiju. Sada kada je tehnologija dovoljno razvijena i podržana istraživanjima, jasno je i zašto. Kolagen je izuzetno važan protein koji čini čak 1/3 ukupnih proteina u našem telu. Preko 90% kolagena koji je pronađen u telu sastoji se od tipova I, II i III a tip kolagena određuje njegovu strukturu i konačno, njegovu funkciju. Ovaj protein obezbeđuje našoj koži da bude zategnuta, jedra i ublažava bore. Takođe, izuzetno je važan za normalno funkcionisanje kostiju, zglobova i tetiva.
Proizvodnja kolagena u telu se tokom godina smanjuje što prouzrokuje pojavu bora i dehidriranu kožu bez sjaja.

Međutim, postoji način da proces starenja usporimo i to kroz pravilan izbor dijetetskog suplementa koji u sebi sadrži najkvalitetniji riblji kolagen Naticol®. Ovaj sastojak je sastavni deo našeg Nice Collagen napitka koji u kombinaciji sa bakrom, cinkom, vitaminima C i E pozitivno utiče na kvalitet kože, kose i noktiju.

Uvedite novu večernu beauty rutinu – razmutite jednu kesicu Nice Collagen napitka u vodi i uživajte u prijatnom ukusu nara i maline. Najkvalitetniji sastojci će se pobrinuti za ostalo!

Nice Collagen sadrži 5000 mg Naticol® hidrolizovanog ribljeg kolagena, uz dodatak
Vitamina C, Vitamina E, bakra i cinka.

Izvor: Sensa

Leave a Reply