Besplatna dostava na području Srbije
Kolagenom do savršene kože

Kolagenom do savršene kože

Iako se mlada koža smatra lakom za negovanje, studije pokazuju da proces smanjenja fleksibilnosti i gipkosti kože zapravo počinje već u 25-im. Mnoga istraživanja, međutim, pokazuju da najveću ulogu u očuvanju elastičnosti, čvrstine, mekoće i kontura lica ima kolagen kao najvažnija belančevina u našem organizmu. Koliko je on zaista bitan za našu kožu, otkriva nam doktorica Marijana Krstičević iz poliklinike Novakov i saradnici.

Zbog čega kolagen ima toliki značaj u nezi kože?

Kolagena vlakna prestavljaju jedan od najvažnijih sastavnih delova kože, kose, noktiju, kao i zglobova. Njegova suštinska uloga jeste da koži pruži čvrstinu, elastičnost ali i stabilnost, tako da se on može navesti kao glavni uzork različitosti između mlade i stare kože.

Na koji način kolagen regeneriše kožu?

Prilikom dejstva spoljašnjih faktora, sunca, vetra, upalnih procesa, stresa i loše ishrane, dolazi do oštećenja kolagenih vlakana gde koža gubi elastičnost i sjaj. Postaje vidljivo umorna. Međutim, onda nadoknadom kolagena koži se vraća njeno prvobitno stanje. Već tri nedelje od početka upotrebe vidljivi su prvi rezultati.

Kada devojke najranie treba da počnu sa negom?

Kožu treba negovati još od puberteta adekvatnom kozmetikom što podrazumeva blage proizvode za umivanje, čišćeje lica i hidrantne kreme. Bitno je sprečiti nastanak akni koje posledično ostalvjaju ožiljke na licu. Pre svega nikada nemojte same da tretirate lice, već se obratite nekom ko je stručan za to.

Kako u moru proizvoda izabrati najkvalitetniji?

Riblji kolagen u komebinaciji sa vitaminima i mineralima ima najbolju moć ugradnje jer regeneriše kožu, kosu i nokte a zahvaljujući visokom sadrćaju peptida pomaže u pravilnom starenju kože. Na primer, ove dragocene sastojke možemo pronaći u Nice Collagen proizvodu koji sadrži hidrolizovani riblji kolagen uz dodatak nutrijenata (Vitamina C i E, bakar i cink) a apsorbuje se 1,5 put efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla.

Kako pravilno konzumirati Nice Collagen?

Najbolje kao osvežavajuće piće koje ima predivnu roze boju i fantastičnog je ukusa. Jednu kesicu razmutite u čaši vode i popijte jednom dnevno. Napitak je osežavajućeg ukusa a svakodnevna upotreba Nice Collagen preparata podstiče regeneraciju kože, ublažavaju pojavu bora i popravlja strukturu kose i noktiju ali ima i povoljan uticaj na zaceljivanje rana, smanjenje telesne težine kao i elastičnost zglobova, ligamenata i mišića.

Jedna kesica Nice Collagen napitka sadrži čak 5000 mg hidrolizovanog ribljeg kolagena uz dodatak nutrijenata Vitamina C, Vitamina E, bakra i cinka

Ovaj post ima 2 komentara

 1. Koja je cena i za koliko je dana kolucina

  1. Poštovana Zorice,
   pre svega želimo da vam se zahvalimo na interesovanju za naš proizvod.
   Cena za poručiavanje putem našeg sajta uz besplatnu dostavu iznosi 1990,00 dinara.
   Jedno pakovanje sadrži 15 stikova, odnosno, doza. Ta količina je dovoljna za 15 dana.
   Jedna naša doza sadrži čak 5000 mg ribljeg kolagena što je izuzetno bitno kod odabira ovakve vrste proizvoda.
   Ukoliko imate još neka pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

   Veliki pozdrav,
   Nice tim

Leave a Reply

Zatvori
×
×

Cart