You are currently viewing Reč, dve o Naticol® kolagenu

Reč, dve o Naticol® kolagenu

Kolagen kao najrasprostranjeniji protein u organizmu i glavna komponenta vezivnog tkiva, pruža strukturu većem delu našeg tela uključujući kosti, kožu, tetive i ligamente.
Poslednjih godina i na našim prostorima postali su popularni dodaci ishrani sa kolagenom a mnogi od njih nose sa sobom prefiks – hidrolizovani kolagen.

Šta to tačno znači?
Kada se kolagen hidrolizuje, on se razlaže na manje čestice te je samim tim, lakši za apsorpciju.

Najzastupljeniji u našem telu je kolagen tipa I.
Nakon 25.godine telo počinje da gubi rezerve ovog tipa kolagena, što rezultira stanjima vezanim za starenje, kao što su smanjena elastičnost kože i oslabljena pokretljivost zglobova.

Sjajna vest je ta što Naticol®, kolagen najvećeg svetskog dobavljača kompanije Weishardt nudi rešenje za gubitak ovog proteina i povećanje njegovog nivoa u organizmu.

Nice Collagen sadrži Naticol® hidrolizovani riblji kolagen tipa I. On pruža strukturu koži, kostima, tetivama, hrskavici, vezivnom tkivu i zubima.
Naticol®, kolagen sadržan u našem proizvodu predstavlja Weishardt-ovu ekskluzivnu paletu prirodnih peptida ribljeg kolagena, koji nude visok nivo čistoće, izvanredan nutritivni profil kao i dokazane zdravstvene beneficije.
Weishardt, svetski lider u proizvodnji i prodaji proizvoda od kolagena, proizvodi Naticol® od visokokvalitetnih sirovina koristeći nežni enzimski postupak koji osigurava da gotov kolagen ima jedinstveni aminokiselinski profil, pružajući poboljšanu efikasnost u funkcionalnoj primeni hrane i pića.

Naticol® je rastvorljiv u vodi i kompatibilan je sa ostalim aktivnim sastojcima. Neutralnog je ukusa i mirisa pa je upravo zbog toga pogodan za upotrebu. Naticol® takođe deluje u različitim vrstama proizvoda poput aromatizovanih i nearomatihovanih voda, voćnih sokova, čajeva i sličnih pića sa kojima može da se konzumira.

Weishardt inovativni proizvodi od peptida ribljeg kolagena, registorovani su pod zaštitnim znakom Naticol® a čine najznačajniju komponentu Nice Collagen proizvoda

Leave a Reply